Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: “ΕΛΑΤΕ…ΜΑΖΙ ΜΑΣ” – Ανοιχτή πρόσκληση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

«Παράθυρο» συνεργασίας με τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα αποφασίσουν να αλλάξουν στρατόπεδο ανοίγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέντευξή του στην ΑΥΓΗ, αναφερόμενος στην πρόσφατη ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας

τονίζει ότι «ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για νέο διάδοχο κυβερνητικό σχήμα, από κύκλους προσκείμενους στην κυβέρνηση», σημειώνοντας ότι η συζήτηση στη Βουλή και η ψήφος της Θεοδώρας Τζάκρη υπέρ της πρότασης μομφής «διεύρυνε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση είναι ετοιμόρροπη».

«Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Οι βουλευτές καλούνται όχι μόνο να είναι μνημονιακοί, αλλά και δεκανίκια της πιο ακραίας δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε προσωπικά στην κ. Τζάκρη και στις επιθέσεις που δέχθηκε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Είναι προφανές, ότι με την αναφορά αυτή “δέχεται στους κόλπους της Αριστερής Κυβέρνησης” και βουλευτές …μετανοούντες για το πρόσφατο “μνημονιακό” τους παρελθόν. «Όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι θα βρει ουκ ολίγες φορές μπροστά της την αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα, στον προϋπολογισμό, το φόρο ακίνητων, στην εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στους πλειστηριασμούς, στα μέτρα του Μνημονίου.

Original article: Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: “ΕΛΑΤΕ…ΜΑΖΙ ΜΑΣ” – Ανοιχτή πρόσκληση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα