Οικονόμου: Παράταση 15 ημερών στο Εξοικονομώ λόγω του έντονου ενδιαφέροντος

10:03 1/2/2022 - Πηγή: BankWars

«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021″ δόθηκε νέα παράταση, 15 ημερών, στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Επισημαίνει ότι «καταληκτική ημερομηνία είναι η 15/2/2022» και τονίζει: «Με σχέδιο δίκαιο & αποδοτικό, επενδύουμε στην εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας».

lang="el">Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» δόθηκε νέα παράταση, 15 ημερών, στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 15/2/2022. #Με_σχέδιο, δίκαιο & αποδοτικό, επενδύουμε στην εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας. @KostasSkrekas

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 1, 2022

Η ανάρτηση αυτή έρχτεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για παράταση κατά 15 ημέρες, της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021».

Η χορήγηση της παράτασης κρίθηκε αναγκαία λόγω των έκτακτων συνθηκών στη δημόσια διοίκηση που έχουν προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον της Covid – 19 και τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.

Να σημειωθεί, ότι η αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ήταν έως και τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Οικονομία > BankWars