Οι Σκουριές ήρθαν Αθήνα – Σε εξέλιξη πορεία προς τη Βουλή

Χάος στους δρόμους -Στην συγκέντρωση και ο Άδωνις Γεωργιάδης -Ένταση με γυναίκα που επιτέθηκε στους μεταλλωρύχους – «Είμαστε εργάτες κι όχι τρομοκράτες» φωνάζουν οι διαδηλωτές – Οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν τις 6.000 -Δεν έγιναν δεκτοί από τον κ. Λαφαζάνη – Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας

Πορεία προς τη Βουλή

πραγματοποιούν αυτή την ώρα περισσότεροι από 6.000 μεταλλωρύχοι που έφτασαν το πρωί της Πέμπτης από τις Σκουριές Χαλκιδικής.

Οι συγκεντρωμένοι αφού πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος, όπου θα παραμείνουν ως το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα παραδοθούν ψηφίσματα στην Πρεσβεία του Καναδά, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον πρωθυπουργό, στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι εργαζόμενοι των μεταλλείων χρυσού ήρθαν στην Αθήνα με συνολικά 84 λεωφορεία είτε μόνοι, είτε με τις οικογένειές τους, ζητώντας συνάντηση και παρέμβαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα τους.

Θερμή υποδοχή Γεωργιάδη στη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια και να σας πετάξουν στο δρόμο», δήλωσε εν μέσω επευφημιών ο πρώην υπουργός

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι συγκεντρωμένοι μεταλλωρύχοι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο μετά τις 12:30 έδωσε το παρών στη συγκέντρωση τους έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οι μεταλλωρύχοι χειροκρότησαν τον πρώην υπουργό και έσπευσαν να του μιλήσουν.

Ο κ. Γεωργιάδης αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους συγκεντρωμένους, ανέβηκε στο υπουργείο όπου βρίσκεται και αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια και να σας πετάξουν στο δρόμο», δήλωσε εν μέσω επευφημιών ο πρώην υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα