Οι πολιτικές εξελίξεις δικαίωσαν το Bankwars – Πολύς θόρυβος για το τίποτα! – Οι 151 υπάρχουν – Το μοναστήρι να είναι καλά…

Το γράφουμε από την Παρασκευή, όταν επρόκειτο να συναντηθούν ΤσίπραςΚαμμένος και η συνάντηση αναβλήθηκε λόγω της τότε μικρο-εμπλοκής στη Βουλή των Σκοπίων:

“Τσίπρας-Καμμένος: Πολύς θόρυβος για το τίποτα! – Οι 151

υπάρχουν – Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους...

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα ζει, το πιστό στις πολιτικές εξελίξεις – ίντριγκες φιλοθεάμον κοινό.

Το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου, είτε είναι σικέ, είτε όχι, είναι γεγονός και αναμένεται να επιβεβαιωθεί στη μεσημεριανή τους συνάντηση.

Πολύς θόρυβος, για το τίποτα, τα όσα γράφονται και μεταδίδονται. Αν ο Π. Καμμένος επιλέξει να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, τότε ο πρωθυπουργός, θα ζητήσει, άμεσα, ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, απόψε κιόλας!

Θα ακολουθήσει τριήμερο συζήτησης στη Βουλή.

Τι θα γίνει στο τέλος; Πολύ απλά, η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης! Δεδομένα τα “κουκιά”: 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ + Κατερίνα Παπακώστα + οι ΑΝΕΛίτες Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κώστας Ζουράρις και Έλενα Κουντουρά + ο Ποταμίσιος Σπύρος Δανέλης, μας κάνουν 150. Στο νούμερο αυτό, το πιθανότερο, θα προστεθεί και ο Βασίλης Κόκαλης των ΑΝΕΛ που προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Δεν αποκλείεται, λένε οι ιντριγκαδόροι του πολιτικού μπερντε, να έχουμε και άλλον βουλευτή – έκπληξη που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Τούτων δοθέντων, ελάχιστους έως …κανένα ενδιαφέρει αν αποχωρήσουν από την κυβέρνηση μόνο ο Π.Καμμένος και η “πιστή” του κ.Τσαρουχά, ή αν αποσυρθούν όλοι οι ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα.

Το …μοναστήρι νά’ ναι καλά και από καλογέρους…δόξα νά’ χει ο Θεός!

ΥΓ1: Κουίκ – Χρυσοβελώνη δεν είναι βουλευτές. Ο Καμμένος τους διόρισε στην κυβέρνηση, δεν συμφωνούν τώρα μαζί του, άρα μένουν στην κυβέρνηση.

ΥΓ2: Όσο πιο πολλοί ΑΝΕΛ-ίτες φύγουν, τόσο …χαρά μεγάλη θα νοιώσουν κάποιοι …κεντροαριστεροί, πρώην του ΠΑΣΟΚ,της ΔΗΜΑΡ, που το ΚΙΝΑΛ τους έχει χαρακτηρίσει…γυρολόγους. Σταθόπουλος, Μπίστης, Ραγκούσης…Ανεξάντλητη η δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ, πάντα έχει να προσφέρει…λύσεις”

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΤΟ BANKWARS

Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράψαμε, με δύο ημέρες καθυστέρηση…Σήμερα, απλως θα προσθέσουμε και φωτογραφία με τους “6” που στηρίζουν την κυβέρνηση…

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

Τσίπρας – Καμμένος: Πολύς θόρυβος για το τίποτα! -Οι “151” υπάρχουν – Το μοναστήρι νά’ ναι καλά και από καλογέρους…

Keywords
Τυχαία Θέματα