lykavitos.gr: Οι παγίδες που κρύβει το πόρισμα για τον Ρέστη

“Το πόρισμα για τον Βίκτωρα Ρέστη στηρίζεται αποκλειστικά σε καταθέσεις μαρτύρων οι οποίοι για χρόνια βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία με τον εφοπλιστή.

Άλλοι απ’ αυτούς που κατέθεσαν χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στον Βίκτωρα Ρέστη και γι’ αυτό διαμόρφωσαν μια ενότητα γραμμής στις καταθέσεις με στόχο να τον θέσουν σε δικαστική ομηρία αποφεύγοντας στη συνέχεια να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να χρησιμοποιήσουν την παραπομπή του ως όπλο στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, τα οποία θα κληθούν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Αξίζει να

σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Βίκτωρ Ρέτσης που συγκαταλέγεται στους εκατό μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως δέχονταν εκβιαστικές πιέσεις από διάφορα συστήματα της διαπλοκής καθώς και από πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται ως λόμπι με δήθεν ισχυρές πιέσεις στη δικαιοσύνη.

Γι’ αυτό απαιτείται λεπτομερής και προσεκτική διεύρυνση των καταγγελιών και κυρίως αυτά τα οποία οι μάρτυρες περιγράφουν ως γεγονότα ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για στημένες καταθέσεις κάποιων που είχαν συμφέρον για να στήσουν την παραπομπή του.

Βεβαίως είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Αν. Πάλλη καθώς και η εγκληματική του δραστηριότητα την οποία πρώτος κατήγγειλε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ο Βίκτωρ Ρέτσης. Γι’ αυτό δεν μπορούν να φορτώνονται τα αδικήματα του Αν. Πάλλη στον Βίκτωρα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δημιουργούν συγχύσεις και εντυπώσεις”.

Πηγή: lykavitos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα