ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – Ο διαιτητής για κλάματα…

21:31 1/2/2014 - Πηγή: BankWars

Το εύστοχο πέναλτι του Ζε Εντουάρντο πέντε λεπτά πριν από το φινάλε έγραψε την ιστορία της χορταστικής αναμέτρησης στο “καυτό” Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό να μοιράζονται από ένα βαθμό (1-1). Ο Κλωναρίδης είχε βάλει μπροστά τους “πράσινους”, αποβλήθηκε στο 85′ ο Ρισβάνης.

- 39΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Μπεργκ έκλεψε τη μπάλα με φάουλ στον Ζε Εντουάρντο, έδωσε στον Καρέλη ο οποίος γύρισε για τον Κλωναρίδη που με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

- 84΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ

ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Ρισβάνης ανατρέπει τον Ροβίθη, ο οποίος ωστόσο πήγε στη φάση από θέση οφσάιντ.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κάλαϊντζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Αμπέιντ, Νάνο, Σίντενφελντ, Ρισβάνης

Διαιτητικό έγκλημα λένε οι πράσινοι

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα των διαιτητικών εγκλημάτων… Αυτή την φορά ο τυχερός που επωφελήθηκε ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Κλωναρίδη, με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ροβίθης, ο οποίος είχε ξεκινήσει από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.

Original article: ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – Ο διαιτητής για κλάματα….

Keywords
Τυχαία Θέματα