Ο Άρης αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη – Στο 1-1 με την Ξάνθη

19:44 1/2/2014 - Πηγή: BankWars

Μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β΄ εθνική ο Άρης, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε χωρίς νίκη στην έδρα της από το ξεκίνημα της σεζόν (6 ισοπαλίες) και στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς. Έτσι, όπως δείχνει δεν μπορεί να προλάβει το τρένο της παραμονής, καθώς για να αλλάξει

η κατάσταση θα πρέπει στο υπόλοιπο της περιόδου να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τους γηπεδούχους εμφανώς αγχωμένους από την κακή βαθμολογική τους θέση και την πίεση για την κατάκτηση των βαθμών.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 25΄ με το σουτ του Αγκάνθο από πλεονεκτική θέση να περνάει άουτ. Η Ξάνθη «απάντησε» στο 39΄, όταν από εξαιρετική αντεπίθεση ο Σολτάνι μπήκε από αριστερά γύρισε στον Μαρέν, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο και από πλευράς ποιότητας, αλλά και ρυθμού. Η Ξάνθη κατάφερε να προηγηθεί στο 52΄ με το πλασέ του Μάνταλου (5ο εφετινό του γκολ), μετά το λάθος του Πουλίδο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία στο 68΄ να φέρουν το ματς στα ίσια με το Μπακασέτα, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βάλλα. Ο σκόρερ των «κιτρίνων» βρήκε δίχτυα σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς με το Λεβαδειακό είχε πετύχει δύο τέρματα.

Original article: Ο Άρης αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη – Στο 1-1 με την Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα