Ο Υπουργός Γεωργίας του Τραμπ σε δέηση στο Θεό για να βρέξει!

Ο Σόνι Περντιού, πρώην κυβερνήτης της Τζόρτζια, αναλαμβάνει το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, η Τζόρτζια αντιμετώπισε μια από τις πιο βαριές περιόδους ξηρασίας, κατά το 2007. Ο τρόπος που επιχείρησε να την αντιμετωπίσει όμως έμεινε χαραγμένος στην σύγχρονη ιστορία όχι μόνο της πολιτείας, αλλά ολόκληρης της χώρας: Έκανε δέηση στον Ύψιστο να στείλει βροχή!

Ήταν ο επικεφαλής πλήθους εκατοντάδων πιστών και οπαδών του προφανώς που μετείχαν σε ομαδική προσευχή έξω από το Καπιτώλιο της Ατλάντα, προκειμένου να βρέξει. Στην διάρκεια της ομιλίας του μάλιστα, που προηγήθηκε της προσευχής, είχε πει: «Συγκεντρωθήκαμε εδώ για έναν απλό λόγο και μόνο: Για να προσευχηθούμε, πολύ ταπεινά και με μεγάλο σεβασμό, να έρθει καταιγίδα. Είναι η ώρα να απευθυνθούμε σε Εκείνον, ο οποίος μπορεί και θα κάνει τη διαφορά».

ΥΓ: 1. Η πίστη στο Θεό είναι δικαίωμα απόλυτα σεβαστό του καθενός. 2. Η αναγωγή όμως όλων των θεμάτων, ακόμα και της βροχής, στο…έλεος του Θεού, όταν μάλιστα γίνεται από πολιτικά πρόσωπα, δεν είναι δείγμα πίστης. Είναι δείγμα, τουλάχιστον βλακείας…3. Σκέφτεστε τον Τσακαλώτο σε…δέηση για να λυθεί το πρόβλημα με τους δανειστές; Ο Καμμένος, θα ήταν καταλληλότερος…

Keywords
Τυχαία Θέματα