Ο Τραμπ διαψεύδει τις μυστικές υπηρεσίες για όργια με ιερόδουλες σε σουίτα στη Μόσχα

H Ρωσία δεν προσπάθησε ποτέ να μου ασκήσει πίεση, έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κυκλοφορία δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι η Ρωσία έχει στην κατοχή της φάκελο με προσωπικά και οικονομικά στοιχεία για τον ίδιο.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία. Κανένα ντιλ, κανένα δάνειο. Τίποτα», ανέφερε ο κ. Τραμπ. Η Ρωσία μόλις ανακοίνωσε ότι η ανεπιβεβαίωτη έκθεση για την οποία πλήρωσαν πολιτικοί αντίπαλοι πρόκειται για απόλυτη κατασκευή, πρόσθεσε.

Ο Τραμπ πραγματοποίησε επίθεση και κατά των μυστικών υπηρεσιών, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να είχαν επιτρέψει τη διαρροή ψευδών ειδήσεων.

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι ισχυρισμοί των Ρώσων πρακτόρων βρίσκονται σε δισέλιδο σημείωμα της αναφοράς για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεκλογικές ηλεκτρονικές υποκλοπές του 2016. Αμερικανός αξιωματούχος τούς χαρακτήρισε «ατεκμηρίωτους».

Άλλος αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε ότι το FBI, αλλά και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες εξακολουθούν να ερευνούν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των ισχυρισμών που αφορούν οικονομικές και λοιπές σχέσεις του Τραμπ με Ρώσους επιχειρηματίες και άλλους, οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν Ρώσοι πράκτορες ή δούλευαν για λογαριασμό των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Τα «επιβαρυντικά στοιχεία» αφορούν και την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, στα απόρρητα έγγραφα γίνεται λόγος και για όργια του Τραμπ με ιερόδουλες, σε σουίτα ξενοδοχείου της Μόσχας, όπου είχε διανυκτερεύσει στο παρελθόν το ζεύγος Ομπάμα. Φέρεται μάλιστα να τις ανάγκασε να ουρήσουν στο κρεβάτι όπου είχαν κοιμηθεί ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, επειδή «τους μισεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα