Ο Θάνος Μαύρος νέος εταίρος στην ΕΥ Ελλάδας

Η ΕΥ συνεχίζει να επενδύει σε κλάδους που θα πρωταγωνιστήσουν στην ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια, όπως είναι αυτός της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο που διαδραματίζει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας ο συγκεκριμένος τομέας, η ΕΥ Ελλάδας ενέταξε στο δυναμικό της τον κ. Θάνο Μαύρο, ως εταίρο (partner), επικεφαλής του τομέα Supply Chain & Operations για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιπλέον, προσλήφθηκε μια ομάδα 15 εξειδικευμένων

επαγγελματιών.

Ο κ. Μαύρος και η ομάδα του θα παρέχουν ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κρίσιμους τομείς των Supply Chain & Logistics, Route to Market, Transportation Management and Operations Management σε εταιρείες με έντονη δραστηριότητα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Μαύρος είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο Μηχανικού Παραγωγής. Διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο του SC & Operations, έχοντας επιβλέψει και εκπονήσει σημαντικά έργα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία, Λιθουανία και Ουκρανία. Υπήρξε Γενικός Διευθυντής της Planning A.E. και έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΣΕΣΜΑ και της ΕΛΕΣΜΑ. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Efficiency Consumer Response (ECR) της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα