Ο Σπάθας πήγε να σφάξει τον Αστέρα αλλά …ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Με 10 παίκτες από το 43′ του πρώτου ημιχρόνου άφησε χωρίς λόγο, ο διαιτητής Σπάθας τον Αστέρα Τρίπολης, αποβάλλοντας τον Μάσα. Ο Ολυμπιακός, παρά την ….αβάντα του διαιτητή, δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Τρίπολη. Το ματς έμεινε στο 0-ο.

Οι σημαντικές φάσεις από τον sport-fm

90+2΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου νίκησε τον Σανκαρέ, αλλά το σουτ που έκανε

έφυγε σύριζα απ’ το δοκάρι.

80′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, όμως το κοντινό σουτ που έκανε έφυγε πάνω απ’ την εστία.

66′ Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Λουί που έφευγε με καλές προϋποθέσεις από δεξιά. Διαμαρτυρίες για την υπόδειξη του βοηθού.

54′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου έφυγε πίσω από τη σέντρα, ο Κοσίτσκι βγήκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σε ρόλο λίμπερο κι έδιωξε με το κεφάλι, στην εξέλιξη της φάσης ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε με ένα φιλόδοξο σουτ από 35 μέτρα να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

43′ Μένει με δέκα παίκτες ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Σπάθα να αποβάλει τον Μάσα! Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα. Τη “βλέπει” για θέατρο σε μια προσπάθεια να κερδίσει φάουλ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους

41′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα από δεξιά, ο Μήτρογλου κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

40′ Ο Κοσίτσκι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Μήτρογλου

14′ Καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους “ερυθρόλευκους”, τελικός αποδέκτης ο Φορτούνης που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κοσίτσκι βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (74′ Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Γιαννιώτας (46′ Τσοκάνης), Πάρα (81′ Μπαράλες).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (57′ Ντουρμάζ), Κασάμι (74′ Διαμαντάκος), Φορτούνης (66′ Φουστέρ), Ντοσεβί, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα