ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Πλατανιάς – Γιάννινα 0-0 – Στο 2-2 το ματς Βέροια – Πανιώνιος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο των Περιβολίων. Η ομάδα της Κρήτης είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (Αζράκ Μαχαμάτ 74′), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζιλβάν (Φιγκέιρα 85′), Ναζλίδης (Τόρες 67′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (Ναδάλες 74′), Χαρίσης (Γιάκος 55′), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς,

Τσάβες, Ακόστα, Ιλιτς (Σαπαλίδης 46′)

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΣ 2-2

Μετά από δυνατό ματς με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Βέροια και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο 20′ με τον Γιάννου, ενώ η γηπεδούχος πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο του ματς και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τα τέρματα των Κάμπορα (38′) και Ραούλ Μπράβο (45′). Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 53′ με το δεύτερο γκολ του Απόστολου Γιάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (55΄ Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66΄ Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79΄ Γεωργιάδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41΄ Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (81΄ Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (87΄ Πάνος), Οικονόμου.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ (Παγκρήτιο Στάδιο, 15:00)
Νίκη Βόλου – Κέρκυρα (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17:15)
Πανθρακικός – ΟΦΗ (Δημ. Γηπ. Κομοτηνής, 17:15)
Παναιτωλικός – Ξάνθη (Γηπ. Παναιτωλικού, 17:15)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (Γηπ. “Απ. Νικολαϊδης, 19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/11

Καλλονή – Λεβαδειακός (Δημ. Γηπ. Μυτιλήνης, 19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα