Ο Ν.Ξυδάκης “δεν χωράει” στο νέο “Κόκκινο” 105.5 – Αποχωρεί από τη διεύθυνση

Αποχωρεί από τη διεύθυνση και το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ (“Στο Κόκκινο”) ο Νίκος Ξυδάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα,  στην τελευταία εκπομπή του.

Ο Νίκος Ξυδάκης ήταν επικεφαλής του κομματικού ραδιοφώνου την τελευταία διετία ενώ πρόσφατα, με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα κομματικά

του μέσα βρίσκονται σε αναδιοργάνωση.

“Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους για μια καρεκλίτσα”, ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.O Νίκος Ξυδάκης φέρεται να διαφώνησε με τις αλλαγές στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προβλέπεται μείωση προϋπολογισμού και απολύσεις εργαζομένων

Ν. Φίλης: Ποια σκοπιμότητα επέβαλε την απομάκρυνσή του; 

Αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Ν. Ξυδάκη σημειώνονται και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Φίλης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ρωτά: “ποια σκοπιμότητα  επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος”.

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο.

Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.

Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος;  Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;”

Στην είδηση αντέδρασε η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγραψε στο Twitter:

Τι απαντά η Left Media

Όχι μόνο δεν ζήτησε ποτέ το διοικητικό συμβούλιο της Left Media από τον Νίκο Ξυδάκη να αποχωρήσει από τη διεύθυνση του σταθμού, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να συνεχίσει κανονικά τα καθήκοντά του, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Left Media A.E.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της εταιρείας αναφέρει:

“Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.

Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του “Στο Κόκκινο”, κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM”.

Keywords
Τυχαία Θέματα