Ο Κώστας Τζεβελέκος της χρυσής ΜΚΟ πουλούσε και ντομάτες στη λαική!

Aπό όπου μπορούσε, έβγαζε λεφτά αδιαφορώντας για το πώς: Είτε πουλώντας ντομάτες, είτε… εξουδετερώνοντας νάρκες στη Βοσνία και στο Λίβανο. Αυτή είναι λίγο πολύ η εικόνα που μπορεί να σχηματίσει κανείς, μαθαίνοντας για τη δράση του εμπνευστή της «αμαρτωλής» ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», Κωνσταντίνου Τζεβελέκου.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ο κ. Τζεβελέκος, επί θητείας Γιάννη Μαχαιρίδη στη Νομαρχία Δωδεκαννήσου, είχε εμφανιστεί στα γραφεία

της αποκεντρωμένης διοίκησης ζωσμένος με ένα πιστόλι γκλογκ σε ειδική θήκη (το οποίο δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι επικεφαλής σημαντικής ΜΚΟ και ότι ζωή του απειλείται), ζητώντας επιτακτικά από τον τότε αντιμάρχη Νίκο Ζωίδη, δύο άδειες: Μια για να χτίσει τη βίλα του σε μια από τις πιο χλιδάτες περιοχές της Ρόδου και μια για… πάγκο στη λαϊκή.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Ζωίδης αποκάλυψε ότι ο κ. Τζεβελέκος ήταν διατεθειμένος να δώσει αμέσως μετρητά για να αποκτήσει τις δύο άδειες, μη διστάζοντας να βγάλει και να ακουμπήσει πάνω στο γραφείο του αντινομάρχη 10.000 ευρώ.

Ο προφυλακισμένος, πλέον, πρώην επικεφαλής της «αμαρτωλής» ΜΚΟ, απέκτησε και τις δύο άδειες και έκτοτε για πολλούς μήνες πωλούσε ο ίδιος, τις βιολογικές τομάτες που παρήγαγε.

Στο πρόσωπο κάθε Ροδίτη που αντίκρυζε τον κ. Τζεβελέκο, ζωγραφιζόταν πάντα η εξής απορία: Πού βρήκε τόσα χρήματα, ένας άνθρωπος που πωλούσε τομάτες στη λαϊκή αγορά, ανήγειρε πολυτελέστατη βίλα, οπλοφορούσε και το έδειχνε, διέθετε πολυμελή φρουρά από σεκιουριτάδες και πολυτελή αυτοκίνητα και έκανε παρέα μόνο με επιχειρηματίες και μεγαλοξενοδόχους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο προφυλακισμένος, πρώην επικεφαλής της «χρυσής» ΜΚΟ, σύχναζε στη Βουλή όπου ανέλυε την πολιτική κατάσταση με τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου. Σημειώνεται ότι για ένα τρίμηνο διετέλεσε σύμβουλος Επικοινωνίας και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνας Μπατζελή.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

(UPD)Με πανάκριβα αυτοκίνητα και ιδιωτική φρουρά, εμφανιζόταν στην Ρόδο, όπου διέμενε τα τελευταία 9 χρόνια ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ροδιακή” ο Κώστας Τζεβελέκος, έμενε σε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.

Είχε όπλα στο σπίτι και χρησιμοποιούσε ιδιωτικούς σερβιτόρους .

Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι σε κάποιες οικογενειακές γιορτές ή άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι του, ο Κώστας Τζεβελέκος που παρουσιάζονταν άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως Θεολόγος, άλλοτε ως Οικονομολόγος, άλλοτε ως βιολογικός καλλιεργητής αλλά πάντα ως στέλεχος της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης» χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους!

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την 4η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, με τη σύμπραξη Αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε διαμερίσματα και αποθήκη στους Αμπελόκηπους, ιδιοκτησίας της συζύγου του προέδρου της Μ.Κ.Ο., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

αποδείξεις ανταλλακτηρίων συναλλάγματος,τραπεζικά παραστατικά,αλληλογραφία,επαγγελματικές κάρτες,χειρόγραφες σημειώσεις,κλειδιά τραπεζικής θυρίδας,τραπεζικά βιβλιάρια,τρεις (3) σφραγίδες του Υπουργείου Ανάπτυξης (εκ των οποίων μία στρογγυλή),λειόκανο κυνηγετικό τυφέκιο μάρκας SAIGA-410 με γεμιστήρα που περιέχει τέσσερα (4) φυσίγγια τύπου 410*73MAG,περίστροφο μάρκας SMITH & WESSON,κουτί με πενήντα (50) φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm special, καθώς και ξίφος

Original article: Ο Κώστας Τζεβελέκος της χρυσής ΜΚΟ πουλούσε και ντομάτες στη λαική!.

Keywords
Τυχαία Θέματα