Ο Γ.Παπανδρέου στο Patras lnnovation Quest με τον Απ.Κατσιφάρα που δεν στηρίζει το ΚΙΝΑΛ

Την Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest (PATRAS IQ), η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση του Υπουργείου Οικονομίας, του Υπουργείου Παιδείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε

ο Γ.Παπανδρέου.

Το Patras IQ, «αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας, η Ελλάδα, η Αχαΐα, η περιφέρεια, αλλά και τα πανεπιστήμιά μας, με ένα πολύ δυναμικό προσωπικό, νέους ανθρώπους που δημιουργούν», είπε.

“Να υπάρξει ένα κράτος το οποίο θα στηρίξει, θα διευκολύνει, θα προωθήσει την καινοτομία, τη δημιουργία – μια παραγωγική Ελλάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες χώρες, εάν δώσουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους». Μίλησε μάλιστα ξανά για «ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα απελευθερώσει δημιουργικές δυνάμεις, όπως και αυτές εδώ, στην Αχαΐα, στην περιφέρεια, στο πανεπιστήμιο, δυνάμεις που πραγματικά εμπνέουν για ένα καλύτερο αύριο».

Μαζί του στην επίσκεψη και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, τον οποίο, όπως είπε, στηρίζει και στις εκλογές του Μαΐου. Ερωτηθείς αν στηρίζει τον Απόστολο Κατσιφάρα, απάντησε: «Βέβαια, αλίμονο. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και θα κάνει και πολύ δουλειά σίγουρα και σίγουρα η συνεργασία μας είναι και θα είναι πάντα πολύ καλή».

Σημειώνεται ότι οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής για την συμπόρευση Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν με το κόμμα να είναι διχασμένο και μεγάλο τμήμα του να στηρίζει τον Κώστα Σπηλιόπουλο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ μάλιστα , ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος που είναι υποψήφιος με Σπηλιόπουλο, κάλεσε «την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. να πάρει πίσω όσο είναι ακόμα καιρός, τη στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα