Ο Α.Τσίπρας βρήκε το μπελά του με τον Π.Τατσόπουλο – Όχι στους ΑΝΕΛ, υπό όρους με το ΠΑΣΟΚ

Δύο “χτυπήματα”‘ στον ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή Π.Τατσόπουλο, μία ημέρα μετά τις θριαμβολογίες της Κουμουνδούρου για το όχι της Τζάκρη στη Βουλή.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και είπε ξεκάθαρα πως αν αυτό πραγματοποιηθεί,

ο ίδιος θα αποχωρήσει. Αργότερα, περιέλαβε στη λίστα εκείνων που θα μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, “ΥΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΌΘΕΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ’.

Επανέλαβε τις διαφωνίες που έχει με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαι κομμουνιστής» και αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε ότι μολονότι ο ίδιος δεν θα ενστερνιζόταν τη ρητορική του τύπου «σκίζουμε τα μνημόνια», η τελική στάση του ΣΥΡΙΖΑ θα υπαγορευθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Δεν είμαστε στρατιωτάκια που ακολουθούν την πολιτική γραμμή. Αυτό θα σήμαινε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε πολύ διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που είχα στο μυαλό μου όταν αποφάσισα να συνεργαστώ», συμπλήρωσε ο κ. Τατσόπουλος, ενώ υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πληρώσει αν κάνει τέτοια κίνηση.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «επιτομή του λαϊκιστή, καθώς υπόσχεται τα πάντα ανέξοδα», ενώ συμπλήρωσε για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ πως είναι «ένας πολύ συμπαθητικός άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο, πλήρως αναξιόπιστος σε πολιτικό επίπεδο».

Original article: Ο Α.Τσίπρας βρήκε το μπελά του με τον Π.Τατσόπουλο – Όχι στους ΑΝΕΛ, υπό όρους με το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα