Νίκο, ΝΙΚΗ-σατε! Κηδεύεται το απόγευμα της Τρίτης η κόρη του Ν.Νικολόπουλου

22:56 6/6/2016 - Πηγή: BankWars

Στις 17.00 της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για την 16χρονη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

ΝΙΚΗ-τρια η οικογένεια του Ν.Νικολόπουλου με τη στάση

της στην οδυνηρή περιπέτεια που της επεφύλαξε η ζωή, αλλά και με την απόφασή της να δωρίσει τα όργανα της μικρής Νίκης και να χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους.

Η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, αποχαιρέτησε την κόρη της με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook, ενώ την ίδια ανάρτηση μοιράστηκε στο Διαδίκτυο και ο κ. Νικολόπουλος.

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή …. Είμαι πολύ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …είσαι η Νίκη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα», έγραψε η μητέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Νίκη υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Οι γονείς αποφάσισαν – και μπράβο τους! – να δωρίσουν τα όργανα της μικρής Νίκης για να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Το μήνυμα της συζύγου του Αναστασίας Μανωλοπούλου μοιράστηκε στο Twitter ο Ν. Νικολόπουλος

Το Bankwars, στέλνει στους πραγματικά δυνατούς γονείς, μητέρα και πατέρα της μικρής Νίκης, τα θερμά του συλλυπητήρια. ΝΙΚΗ-σατε!

Keywords
Τυχαία Θέματα