ΝΔ: Ακριβά τα λάθη της κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Ποιο είναι άραγε το σχέδιο για την οικονομία;

20:25 4/8/2015 - Πηγή: BankWars

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε για την δεύτερη ημέρα λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών:

«Η σημερινή, για δεύτερη μέρα, τεράστια πτώση των τραπεζικών μετοχών σε συνδυασμό με το πρόσφατο κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς περιορισμούς, αυξάνει κατά πολύ το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Τόσο της προηγούμενης

ανακεφαλαιοποίησης που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία και των οποίων η αξία των μετοχών που κατέχει το κράτος έχει σχεδόν μηδενιστεί, όσο και της καινούργιας ανακεφαλαιοποίησης που σήμερα συζητά η Κυβέρνηση με τους εταίρους και η οποία καθίσταται αναγκαία εξ αιτίας της ανευθυνότητας της παρούσας Κυβέρνησης.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν και θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα λάθη και τις παραλείψεις της Κυβέρνησης τους τελευταίους έξι μήνες».

ΠΑΣΟΚ: Ποιο είναι άραγε το σχέδιο της Κυβέρνησης;

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την έρευνα της ΓΣΕΒΕ και την κατάσταση στην ελληνική οικονομία δήλωσε:

Μετά τις καταστροφικές συνέπειες των capital controls για τις ελληνικές επιχειρήσεις που ανέδειξε η έρευνα της ΓΣΕΒΕ, έρχονται και τα νέα κτυπήματα με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου για επιχειρήσεις, επενδυτές και μικρομετόχους.

Μόνο χθες, το ελληνικό δημόσιο έχασε 2,2 δις. Όσο ο ΕΝΦΙΑ ενός έτους. Η ακατάσχετη εκλογολογία δεν θα κρύψει τις τεράστιες ευθύνες έξι μηνών.

Ποιο είναι άραγε το σχέδιο της Κυβέρνησης; Ποτέ θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι Υπουργοί;

Keywords
Τυχαία Θέματα