Ν. Στραβελάκης: Άδειες σε όλους και να πληρώσουν ισομερώς

09:35 6/9/2016 - Πηγή: BankWars

Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση κατέθεσε ο Νίκος Στραβελάκης στην εκπομπή του στο Real FM για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών και τον αποκλεισμό εν λειτουργία τηλεοπτικών επιχειρήσεων.

Πρότεινε “να δοθούν άδειες σε όσους συμμετείχαν στη δημοπρασία” και το ποσό των 246 εκατομμυρίων ευρώ να εισπραχθεί αναλογικά από τους 8 εμπλεκόμενους “σε ίσα μέρη: δηλαδή απο 30,75 εκατ.ευρώ ο καθένας αν δέχονται και οι οκτώ ή από 35,1 εκατ. ευρώ οι επτά”.

Με τον τρόπο

αυτό είναι όλοι κερδισμένοι, συνέχισε καθώς “δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας ,αλλά αντίθετα θα δημιουργηθούν εκατοντάδες νέες”. “Οι καναλάρχες , έχοντας πλέον οριστική άδεια θα μπορούν να χαράξουν στρατηγική δεκαετίας και να κάνουν επενδύσεις”. Και τέλος “η κυβέρνηση θα έχει τακτοποιήσει το τοπίο με κανονικές άδειες και θα έχει εισπράξει 246 εκατομμύρια ευρώ απο το τίμημα τους” και “δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κριτική για απώλεια θεσεων εργασίας “.

Επιπλέον “θα έχει ακόμα περισσότερα έσοδα απο φόρους και εισφορές απο τους επιπλέον σταθμούς, που τώρα θα χάσει αν κλείσουν ,ενώ θα ενισχυθούν συνολικά η οικονομία και η αγορά”. Η πρόταση Στραβελάκη αποκλείει τις θεματικές πανελλαδικές άδειες.

Πηγή: typologies.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα