Μύλοι Λούλη – Chipita: Προχωρημένες επαφές για συνεργασία στην Ινδία

H ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία CHIPITA προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία.

Ανακοίνωση της εταιρείας:

Σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αρ.πρωτ. 147/15.1.2015, σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού οικονομικού τύπου, σας ανακοινώνουμε ότι:

Πραγματικά όπως αναφέραμε και στις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου και της

Εταιρείας για την περίοδο που έληξε την 30η Σεπτεμβρίου 2014, από τον Ιούλιο του 2014 η Εταιρεία του Ομίλου LOULIS INTERNATIONAL FOODS ENTERPRISES BULGARIA Ltd συμμετέχει με ποσοστό 40% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας LAFCO LEADER ASIAN FOOD COMPANY Ltd, η οποία με την σειρά της συμμετέχει με ποσοστό 60% στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd.

Σκοπός της Εταιρείας GRINCO HOLDINGS Ltd. είναι η διερεύνηση, σε πρώτη φάση, επενδυτικών ευκαιριών για τον Όμιλο στην Ινδία και σε δεύτερη φάση η κατασκευή εργοστασίου στην Ινδία. Με την εταιρεία CHIPITA η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστούν στην Ινδία. Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο.

Στόχος των συζητήσεων είναι η δημιουργία από κοινού Μύλου στην Ινδία, ο οποίος όπως είναι λογικό θα εξυπηρετεί και την εταιρεία της CHIPITA στην Ινδία, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό κατασκευή. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 3 έτη περίπου από την ημέρα έναρξης αυτής και θα κοστίσει περί τα 15 εκ €.

Εφόσον υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη και συμφωνία η Εταιρεία άμεσα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την Χρηματιστηριακή Νομοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα