Αφορολόγητο 12.000 ευρώ στους πάντες, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δυνατά παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της επαναφοράς του αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση. Δείτε τις τελευταίες δηλώσεις των στελεχών του κόμματος:“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει προοδευτική (φορολογική) κλίμακα, ενώ θα επανέλθει το όριο των 12.000 ευρώ το αφορολόγητο στους πάντες, καθώς μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στους μισθωτούς”, είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Πάνος Σκουρλέτης, ερωτηθείς για δηλώσεις στελεχών του κόμματος στα ΜΜΕ αναφορικά με το φορολογικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «κάποιες βασικές δεσμεύσεις, κάποιες βασικές αρχές θα διαμορφώσουν το νέο φορολογικό σύστημα» ενώ έκανε λόγο για «μονταζιέρα» της ΝΔ.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «αντί η ΝΔ να κάνει απολογισμό του έργου της ή να λεει τι θα κάνει την επόμενη ημέρα καταγράφει τι λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αχαρτογράφητα μέσα από τη μονταζιέρα της… Κάνει προεκλογική περίοδο με τα υποπροϊόντα της μονταζιέρας».

«Κάνουμε αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις όχι με τους Ισπανούς, τους Γάλλους, τους Πορτογάλους ή τους Γερμανούς. Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει για πρώτη φορά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις δανειακές συμβάσεις, το μνημόνιο πρέπει να τελειώσει» πρόσθεσε.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ«Άξονας της φορολογικής μας πολιτικής είναι η καθιέρωση αφορολόγητου 12.000 ευρώ και μία προοδευτική κλιμάκωση», επισήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε: «Εμείς λέμε το εξής ότι αυτός που έχει πιο πολλά λεφτά, ένα εισόδημα πάνω από 80.000, 100.000, 150.000 ευρώ, το χρόνο, πρέπει να πληρώνει περισσότερα απ΄ αυτόν που έχει λίγα ή δεν έχει καθόλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ): Ανώτατος συντελεστής φορολόγησης 50% – Διεύρυνση της φορολογικής βάσης
Keywords
Τυχαία Θέματα