Μένουν στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο και η κούκλα …Ρομπέρτα του – Νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου

23:07 5/2/2014 - Πηγή: BankWars

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-0 (11΄ Σάμαρης, 18΄ Σέποβιτς) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σημείωσε την 21η νίκη στις 23 εφετινές αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας. Ενθουσιασμός στην κερκίδα όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Ρομπέρτο από την Ατλέντικο έως το 2018! Όσο για την εντυπωσιακή Μάρτα, σύζυγο του Ισπανού γκολκίπερ, εμφανίστηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» με ένα περιδέραιο, που έγραφε τη λέξη «Happy» («ευτυχισμένη»), δείχνοντας

με αυτόν τον τρόπο ότι κι εκείνη ήθελε να παραμείνει κάτοικος Πειραιά

Ο αγώνας έγινε παρουσία του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόιες, αφού οι αναμετρήσεις των «κόκκινων διαβόλων» με τους «ερυθρόλευκους» πλησιάζουν.

Στο 11΄ ο Σάμαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 με το τρίτο φετινό τέρμα του και στο 18΄ ο Σέποβιτς διπλασίασε με κεφαλιά, μετά την όγδοη ασίστ του Κάμπελ στο πρωτάθλημα, ενώ στο 22΄ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, με τον Εντιγκά να σουτάρει ελάχιστα άουτ στο 22ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ.

Το παιχνίδι «ζωήρεψε» πάντως στην επανάληψη, καθώς ο Πανιώνιος μην έχοντας πια να χάσει τίποτε αποφάσισε να βγει μπροστά και στο 53΄ ο Ρομπέρτο χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στον αγώνα, για να πετάξει σε κόρνερ το σουτ του Αραβίδη. Στο 58΄ ο Σέποβιτς πήρε ωραία την μπάλα στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει για το σουτ, στο 65΄ η κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου αποκρούστηκε επί της γραμμής από τους «κυανέρυθρους» αμυντικούς και στο 66΄ το σουτ του Σαβιόλα απέκρουσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες του Παναγόπουλου έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό: στη σέντρα που έγινε από αριστερά η μπάλα πέρασε από τον Παπαδόπουλο, ο Αραβίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ρομπέρτο αλλά ο ανίκητος Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του Έλληνα επιθετικού. Στο 79΄ ο Πανιώνιος είχε νέα μεγάλη στιγμή, αλλά το εκπληκτικό βολέ του Μητρόπουλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.

Το καλό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο είχε όμως συνέχεια, με μια νέα κεφαλιά του Παπαδόπουλου να μην περνάει τη γραμμή καθώς πρόλαβε να διώξει η αντίπαλη άμυνα, ενώ «σόλο» του Πέρες (83΄), στο ντεμπούτο του Παραγουανού στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατέληξε σε μόλις άστοχο σουτ.

Original article: Μένουν στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο και η κούκλα …Ρομπέρτα του – Νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα