Παράνομος δεσμός Μπιλ Κλίντον – Λιζ Χάρλεϊ – Δικαίως η Χίλαρι πολιτεύεται…

22:08 5/2/2014 - Πηγή: BankWars

Σε νέο ερωτικό σκάνδαλο εμπλέκεται (;) ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον. Τη φορά αυτή, οι φήμες αφορούν σε πολύχρονη σχέση του με την «καυτή» Βρετανίδα ηθοποιό, Λιζ Χάρλεϊ -παράλληλα, μάλιστα, με τη Χίλαρι!

Την είδηση αναμεταδίδει η ιστοσελίδα Radar Online, επικαλούμενη τον ισχυρισμό του ηθοποιού Τομ Σάιζμορ, αν και η 48χρονη Χάρλεϊ διαψεύδει έξαλλη τα πάντα.

Σύμφωνα με τον Σάιζμορ, ο οποίος πρόσφατα είχε μπει σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά,

ο ίδιος ο Κλίντον τον είχε προσεγγίσει, ζητώντας του τον αριθμό του τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα ερωτικό δεσμό.

Η Χάρλεϊ διαψεύδει τα πάντα μέσω Twitter, απειλώντας με μηνύσεις. “Όλα αυτά είναι γελοιότητες. Εντελώς αναληθή. Η υπόθεση θα περάσει πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου”, έγραψε σχετικά.

Ο Σάιζμορ πάντως επιμένει ότι ο πρώην πλανητάρχης ναύλωσε πτήση από το Λος Άντζελες, για να βρεθεί η Χάρλεϊ στο Λευκό Οίκο, όπου και πέρασε τέσσερις ημέρες.

Για την ιστορία, ο πρώην πρόεδρος και η ηθοποιός έχουν φωτογραφηθεί μόνο δύο φορές μαζί: Το 2001 σε πάρτι στη Σάντα Μόνικα και αι το 2005, όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ.

Ωστόσο, φωτιές ανάβει παλαιότερη δήλωση της Χάρλεί: “Οι ισχυροί άντρες μπορούν να είναι σέξι. Λατρεύω τον Κλίντον. Είναι πονηρός, αλλά όμορφος και έχει αισθησιακή φωνή” είχε πει το 2010.

Original article: Παράνομος δεσμός Μπιλ Κλίντον – Λιζ Χάρλεϊ – Δικαίως η Χίλαρι πολιτεύεται….

Keywords
Τυχαία Θέματα