Μεγάλα ερωτήματα για το θάνατο κοριτσιού 11 μηνών από τη Συρία-Υπόνοιες για βιασμό!

Τις συνθήκες που οδήγησαν βρέφος – κορίτσι μόλις 11 μηνών από τη Συρία στον θάνατο διερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το κοριτσάκι διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα σήμερα το πρωί από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εξέπνευσε. Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό είναι ότι ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του αναφέρει ότι υπάρχουν επίσης και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής και των ιστολογικών και άλλων εξετάσεων.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η ανακοίνωση του Αγλαΐα Κυριακού

Ανακοίνωση για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους από την Συρία, εξέδωσε και το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». «Διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Keywords
Τυχαία Θέματα