Με στικάκι οι “αριστεροί” δολοφόνοι ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε τελικά την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρουν στο 18σελιδο κείμενο οι συντάκτες της προκήρυξης, το οποίο η αντιτρομοκρατική θεωρεί γνήσιο, η δολοφονία έγινε «σε αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη

Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».

Οι συντάκτες του κειμένου κάνουν λόγο για πολιτικές δολοφονίες και τις χαρακτηρίζουν «αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα νεοναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής στα σκουπίδια της ιστορίας».

Σε άλλο σημείο αναφέρουν κυνικά: «Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου που είχε δηλώσει ότι “μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν”»

Απαριθμούν, ακόμα, περιστατικά επιθέσεων μελών της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών και υποστηρίζουν ότι πλέον στην Ελλάδα έχουμε ταξικό εμφύλιο

Και καταλήγουν το κείμενο «Φωτιά και Τσεκούρι στους Φασίστες, Πόλεμο στον Πόλεμο των Αφεντικών».

Το στικάκι USB βρισκόταν σε πλαστική σακούλα που άφησε άγνωστος έξω από το μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή αφού τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.

Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για έναν ολόκληρο μήνα από:

- τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών)
- όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου
- όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος.

Παπαδημούλης: Η σύλληψη των δολοφόνων θα δείξει ποιοι κρύβονται από πίσω

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε την προκήρυξη, λέγοντας πως «Μόνο η σύλληψη κ αυστηρή τιμωρία των δολοφόνων,μπορεί να απαντήσει στην διάχυτη δισπιστία για το ποιοί και τι επιδιώξεις,κρύβονται από πίσω».

Original article: Με στικάκι οι “αριστεροί” δολοφόνοι ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα