Π.Καμμένος: Πολιτικός απατεώνας ο Α.Σαμαράς!

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Π. Καμμένος κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για πολιτική απάτη καθώς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό στο θέμα της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο.

«Επιμένετε στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο

και τι περιμένετε από μία τέτοια επιτροπή;», ρωτά ο συντάκτης της εφημερίδας.

«Αυτή είναι η πολιτική απάτη που έχει διαπράξει προσωπικά ο πρωθυπουργός. Ο κ.Σαμαράς λειτούργησε ως πολιτικός απατεώνας, λέγοντας στον ελληνικό λαό ότι ζητά την ψήφο του με δεκαοχτώ σημεία. Πρώτο σημείο ήταν η διεξαγωγή της μίας και μόνης εξεταστικής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο. Όχι απλώς δεν προχώρησε αυτή την επιτροπή, αλλά όταν ήλθε κάλπη για τον Γ.Παπανδρέου και τη λίστα Λαγκάρντ αρνήθηκε να ψηφίσει ακόμα και ο ίδιος. Έφτασε σε σημείο, σε υποθέσεις που είχε αναδείξει η Ν.Δ, όπως η υπόθεση των υποβρυχίων, να παρέχει πλήρη κάλυψη στον συνεταίρο του», απαντά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο ερώτημα «Ποια είναι η γραμμή σας για τις ευρωεκλογές του 2014; Παραμένετε στο «στρατόπεδο» των ευρωσκεπτιστικών;», ο κ. Καμμένος απαντά: «Η μεγάλη πολιτική μάχη θα δοθεί στις ευρωεκλογές σε σχέση με τη νέα Ευρώπη των φεντεραλιστών που προσπαθούν να δομήσουν η κυρία Μέρκελ και οι ντόπιοι εκπρόσωποι τους, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος. Εμείς θέλουμε μία Ευρώπη των εθνών-κρατών που θα έχουν εθνική κυριαρχία. Αν αυτό λέγεται ευρωσκεπτικισμός, δηλαδή η άρνηση να μετατραπεί η Ευρώπη σε γερμανικό προτεκτοράτο, είμαστε ευρωσκεπτικιστές».

Original article: Π.Καμμένος: Πολιτικός απατεώνας ο Α.Σαμαράς!.

Keywords
Τυχαία Θέματα