Με απώλειες κινείται η Wall Street – Επέστρεψε η επιφυλακτικότητα

Με απώλειες κινείται σήμερα η Wall Street, με τους επενδυτές να παραμένουν απαισιόδοξοι για το μέλλον του περιφερειακού τραπεζικού κλάδου, παρά τις προσπάθειες των μεγάλων κολοσσών να τον στηρίξουν, ειδικά στην περίπτωση της First Republic.

Η First Republic διολισθαίνει κατά 20%, παρά το γεγονός ότι κέρδισε σχεδόν 10% στη συνεδρίαση της Πέμπτης, όταν μια ομάδα τραπεζών δήλωσε ότι θα

τη βοηθήσει με 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις ως ένδειξη εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα. Αυτή η βουτιά επιβαρύνει το SPDR Regional Banking ETF (KRE), το οποίο σημειώνει πτώση 3,2% στη διευρυμένη διαπραγμάτευση.O Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,58% στις 32.058 μονάδες

O S&P 500 σημειώνει πτώση 0,25% στις 3.950 μονάδες

O Nasdaq υποχωρεί κατά 0,08% στις 11.707 μονάδεςH αγορά είναι σε τροχιά να σημειώσει κέρδη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές στάθμισαν τι θα μπορούσε να σημαίνει η τραπεζική κρίση για τη συνεδρίαση πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Dow σημειώνει άνοδο 1,1% για την εβδομάδα, ενώ ο S&P 500 έχει σημειώσει άνοδο 2,6% -σε ρυθμό για την καλύτερη εβδομαδιαία επίδοση από τον Ιανουάριο. Ο Nasdaq κερδίζει 5,2%, σημειώνοντας την καλύτερη εβδομάδα του από τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα