Λίστα Λαγκάρντ: Τέλος το θέατρο – “Βολεύτηκαν” με τον Παπακωνσταντίνου – Ο ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζει – Στα ταμεία του κράτους δε μπήκε ούτε 1 ευρώ!

23:16 1/7/2013 - Πηγή: BankWars

Με πλειοψηφία 7 – 6 απορρίφθηκαν από την Προκαταρκτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ τα αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση των εργασιών της Επιτροπής, αλλά και για επέκταση του κατηγορητηρίου κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Την πλειοψηφία συγκρότησαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ

να καταγγέλλει «άρον άρον επανασύσταση της τρικομματικής κυβέρνησης».

Η Επιτροπή, σύμφωνα με τον Πρόεδρό της Χρήστο Μαρκογιαννάκη, θα συνεδριάσει την Πέμπτη για να συζητήσει τα πορίσματα που θα έχουν κατατεθεί από τα κόμματα, προκειμένου να σταλούν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι η διαδικασία έκδοσης πορίσματος είναι «στον αέρα», καθώς δεν έγινε ψηφοφορία, κυρίως όμως θέτει πολιτικό θέμα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Καλούμε τον Ε. Βενιζέλο που σιωπά να απαντήσει γιατί η κατάθεσή του διαψεύδεται από μάρτυρες, έγγραφα και στοιχεία και κρύβεται πίσω από την κυβερνητική πλειοψηφία» είπαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας και Στ. Κοντονής, μιλώντας με δημοσιογράφους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το θέατρο τελείωσε. Βρήκαν ένα “θύμα”, τον Παπακωωνσταντίνου που δεν έχει τώρα κομματικές πλάτες και τελείωσε το…παστόψαρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ώς συνήθως …γκρινιάζει γιατί ήθελε να συνεεδριάζουν μέχρι…Δευτέρας Παρουσίας για να κάνει το κομμάτι της η Ζωή. Στα ταμεία του κράτους, μετά από τόσο θόρυβο και δημοσιότητα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από όσους περιλαμβάνονται στη λίστα. Και για αυτό, δε φταίει ο Παπακωνσταντίνου. ΄’Εχουν περάσει και άλλοι υπουργοί, έχουν περάσει και κάτι μήνες…Ελλάς τιο μεγαλείο σου, βασίλεμα δεν έχει…

Keywords
Τυχαία Θέματα