ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – Τραυματίστηκε ο Μπέργκ

ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Η ομάδα των πρασίνων είναι …ο Μπέργκ και ο Μπέργκ τραυματίστηκε στο 60′ και έφυγε από το παιχνίδι. Η άμυνα των πρασίνων …μπάζει, απόδειξη το γκολ που δέχθηκε. Λείπει το 10άρι, λείπει και ένας σοβαρός επιθετικός. Ο υπάρχων Πέτριτς, είναι μονίμως…τραυματίας. Σήμερα ανακοινώθηκε στην 11 άδα και …τα έφτυσε στην προθέρμανση!

83′ Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό κέρδισε ιο Ατζαγκουν. Γκολ

από τον Πράνιτς.

77′ Μετά από κόρνερ, ο Κώτσιος πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 1-0 για τον Λεβαδειακό.

71′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με κεφαλιά του Βούκσεβιτς να καταλήγει άουτ

69′: Κίτρινες κάρτες σε Κονέ, Στρατηλάτη, Μπούρμπο

- 68′ Πιέζει ο Παναθηναικός. Νέα μεγάλη ευκαιρία . Ο Καρέλης βγαίνει στην αντεπίθεση, γυρίζει στον Ατζαγκούν που σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ

- 65′ Mεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Τη χάνει ο Καρέλης. Από σουτ του Πράνιτς η μπάλα θα φύγει από την αγκαλιά του Στρατηλάτη και ο Καρέλης καταφέρνει να αστοχήσει από το ένα μέτρο!

- Ο Μπεργκ έχει τραυματιστεί και φεύγει από το παιχνίδι. Ο Ατζαγκούν θα μπει στη θέση του

- Περίπτωση πέναλτι για τον Παναθηναϊκό όταν στη σέντρα του Καρέλη ο Μπεργκ έπεσε στην περιοχή από τράβηγμα του Πίντερ. Καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε από τον Θάνο στο 54′

0-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ. Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-0. Οι Βοιωτοί έχουν εξουδετερώσει τον Παναθηναϊκό και τον έχουν αναγκάσει σ’ ένα παιχνίδι με πολλές σέντρες. Αν οι πράσινοι θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να αλλάξουν εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο…

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού : Κοτσόλης, Μπούρμπος (Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Χουχούμης (Νάνο), Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης και Μπεργκ (Ατζαγκουν).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Πρόιτς, Τομάς, Πίντερ (Μαχαίρας), Βούκσεβιτς, Κονέ (Μάγκας), Ορτέγκα, Ζίτο, Γουόρντεν(Γιακουμάκης).

Ξεκίνημα της σαιζόν με νίκη θέλει απόψε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που αντιμετωπίζει σε “εκτός έδρας” αγώνα τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» έχουν πάρει 12.500 εισιτήρια και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν απόψε περίπου 10.000 οπαδούς τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασίου ετοιμάζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τους Δανούς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφλεντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Χουχούμη (ή Πράνιτς) και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Ο Πέτριτς θα παίξει πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν και Μπουί. Εκτός έμειναν οι Λαγός, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ, θα προσπαθήσει ωστόσο να… αγχώσει τον Παναθηναϊκό.

Δυο απουσίες μετράει ο Λεβαδειακός .

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Μάντζιο και Γεωργιάδη οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Αντιθέτως, κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Πίντερ και Γουόρντεν.

Στην απ[οστολή: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Γουάορντεν και Γιακουμάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα