Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Αθώος για την απόπειρα δολοφονίας του ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αλλά και οι εξι συγκατηγορούμενοι, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ξενοδόχου Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη τον Ιούνιο του 2012.

Η απόπειρα είχε γίνει με εκρηκτικό μηχανισμό που είχε που είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλάστρα και είχε σταλεί στο σπίτι του υποψήφιου θύματος στη Βουλιαγμένη. Ωστόσο, ο ξενοδόχος σε δήλωσή

του ενώπιον της ανακρίτριας που χειριζόταν την υπόθεση το 2014 είχε υποστηρίξει ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν έχει σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Στο Δικαστήριο ωστόσο δεν κατέθεσε λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

“Η σκευωρία έπεσε. Η προσπάθεια αμαύρωσης αθώων και τίμιων ανθρώπων αποτελεί παρελθόν, απέτυχε παταγωδώς. Απεδόθη Δικαιοσύνη και έπεται συνέχεια” δήλωσε μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας ο δικηγόρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Μάνος Ροδοσάκης.”Η ομόφωνη απόφαση του δικαστήρια δικαιώνει την αλήθεια που πιστεύουμε για τη αθωότητα του εντολέας μας από κοινού με τους άλλους δυο συνήγορους κ. Λαυρεντιάδη, τους κ.κ. Νίκο Κωνσταντοπουλο και Χαραλάμπο Λυκούδη.

Η απόφαση αυτή αποδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα στον τόπο, υπάρχει δικαιοσύνη και αυτο πρεπει να γεμίζει ελπίδα ότι όχι μόνο τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο αλλά και όλους τους άλλους Έλληνες πολίτες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα