Κυβέρνηση: Γραφικός και επικίνδυνος ο Περιφερειάρχης Μουτζούρης

“Γραφικό και επικίνδυνο” χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τη χειρονομία του Περιφερειάρχη κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε σάλο, ο κ. Πέτσας είπε ότι “δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον κ. Μουτζούρη”.

Σε ερώτηση για το εάν περιμένουν στην κυβέρνηση μια συγγνώμη από τον κ. Μουτζούρη, ο κ. Πέτσας τόνισε “δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη. Και να το κάνει τώρα θα είναι υποκριτική, στο πλαίσιο

ενός τακτικισμού από την πλευρά του”.

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Μουτζούρης έχει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά αυτή τη στιγμή.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

«Μπουρλότο» στις προσπάθειες αποκλιμάκωσης της έντασης στο Βόρειο Αιγαίο βάζει ένα βίντεο που διέρρευσε αργά το βράδυ της Τετάρτης και έχει ως πρωταγωνιστή τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Στο βίντεο καταγράφεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει με κάποιον υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο και να χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να αναφέρει «διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος (δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα) ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». 

Σε άλλο σημείο παρομοιάζει τα ΜΑΤ με τον «στρατό του Ερντογάν», ενώ προς το τέλος σημειώνει «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

Αυτόνομο κράτος… Μουντζούρη; Αρνείται να πάει στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό

Keywords
Τυχαία Θέματα