Κύριε Πρωθυπουργέ, μαζέψτε τους! Βλάπτουν σοβαρά τη χώρα

ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΕΡΓΟΣ…

- Εν αρχή, ήν ο κ.Βρούτσης. Ο υπουργός Εργασίας. Ενώ κατά γενική ομολογία τα πήγαινε καλά στο πόστο του, δεδομένων των δύσκολων καταστάσεων και των πιέσεων των τροικανών, φαίνεται πως το μυαλό του πήρε…αέρα (κυκλαδίτικο) και νόμισε ξαφνικά πως θα γίνει ο “αναμορφωτής” της εργατικής νομοθεσίας! Προφανώς κάποιους καθηγητές έβαλε να του συντάξουν ένα σούπερ φιλεργοδοτικό σχέδιο για τον περιορισμό των απεργιών, των όποιων δικαιωμάτων απέμειναν στα συνδικάτα και …την επαναφορά του λοκ άουτ! Το σχέδιο,”διέρρευσε”

στο ΒΗΜΑ, ο υπουργός …δοξάστηκε για ένα πρωινό Κυριακής και ακολούθησε ο γνωστός χαμός με τις αντιδράσεις των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Τελικά, το σχέδιο κάηκε. Και ο υπουργός, ακόμα και αν τίποτα δεν ήξερε, “στοχοποιήθηκε”.

- Τον κ. Βρούτση, ακολούθησε ο κ. Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων εσόδων. Ενώ και αυτός μια χαρά για την εποχή και τις συνθήκες την κάνει τη δουλειά του, αποφάσισε να …καινοτομήσει! Και του ήρθε να “διαρρεύσει” πως για χρέη προς το Δημόσιο, δε θα γίνονται όπως λέει ο παλιός νόμος κατασχέσεις από εισόδημα 1000 ευρώ και πάνω, αλλά από 600 και πάνω! Νέος χαμός και αναστάτωση στους πολίτες που κάθε μέρα που ξυπνούν δεν ξέρουν από που θα τους πάρουν όσα …δεν έχουν να δώσουν!

- Το κακό τρίτωσε σήμερα, με τον αξιότιμο καθηγητή κ.Μέργο που κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, διατύπωσε δημοσίως, έτσι…στα καλά καθούμενα την άποψη ότι οι κατώτατοι μισθοί στην Ελλάδα είναι ακόμα ψηλά και πρέπει να “προσαρμοστούν” για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική! Νέος χαμός, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και αντιπολίτευση …στα κάγκελα, υπουργοί να σπεύδουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Κύριε Πρωθυποουργέ.

Επειδή πασχίζετε προσωπικά για να βάλετε τη χώρα σε μια ασφαλή πορεία. Επειδή αυτό σας το αναγνωρίζει, παρά τις γκρίνιες και την ανέχεια μια πλειοψηφική μερίδα Ελλήνων. Επειδή δεν λαικίζετε, αλλά δουλεύετε. Επειδή βρήκατε τρόπους να τα “βρείτε” με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη σε πολλά… Δεν είναι κρίμα να σας χαλάνε … τη σούπα αλλά και την εικόνα, στελέχη της κυβέρνησης που ζουν …αλλού; Που ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως η κυβέρνηση είναι τρικομματική και με αμοιβαίες υποχωρήσεις – ανοχές, προχωράει το καράβι;

Με δυο λόγια: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ! Βλάπτουν σοβαρά τη χώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα