Κυριάκος Μαμιδάκης: Το αντίο της οικογένειας, των επιχειρηματιών και των πολιτικών

02:10 6/7/2016 - Πηγή: BankWars

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το απόγευμα της Τρίτης, το τελευταίο “αντίο” στον επιχειρηματία Κυριάκο Μαμιδάκη στο κοιμητήριο της Κηφισιάς. Ο Κυριάκος Μαμιδάκης, έβαλε τέλος στη ζωή του την Κυριακή στη βίλα του στον Διόνυσο, λίγες μετά την αίτηση υπαγωγής της Jet Oil στον πτωχευτικό κώδικα.

Δεκάδες είναι τα στεφάνια που έφθασαν στο νεκροταφείο στη μνήμη του, από γνωστούς επιχειρηματίες, όπως των Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργου Μπόμπολα, Βαγγ.

Μαρινάκη, Γιώργου Βαρδινογιάννη, των αδελφών Γιαννακόπουλου, του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Θόδωρου Βασιλάκη αλλά και πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων του Κωνσταντίνου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μεταξύ πολλών άλλων στην κηδεία του, βρέθηκαν ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Τραγικές φιγούρες οι δύο κόρες του, Ειρήνη και Εύη, ενώ ο εγγονός του Κυριάκος συγκλόνισε με τα λόγια του:

«Συνήθιζε πάντα ο παππούς μου να κλέβει την παράσταση έτσι και εγώ θεωρώ καθήκον μου ως μεγαλύτερος εγγονός, να πω δυο λόγια. Μοναδικός τελειομανής, τίμιος, αναντικατάστατος, λεβέντης και άξιος. Έτσι γεννήθηκε και έτσι μας άφησε. Παππού μας θα μας λείψεις. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε για πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα