Κουίζ: Υπουργός “δουλευταράς” με …μέλλον

Για ποιον υπουργό του ΠΑΣΟΚ ακούγονται εξαιρετικά καλά λόγια στο Μέγαρο Μαξίμου, τόσο καλά, πουόχι μόνο θεωρείται αμετακίνητος από το κυβερνητικό σχήμα στον επόμενο ανασχηματισμό που ήδη έχει μπει στο τραπέζι, αλλά δεν θα ξάφνιαζε κανέναν η μετακίνησή του σε άλλο υπουργείο, πιο κεντρικό, πιο ενδιαφέρον, και με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά και ευκαιρίες να ανελιχθεί ακόμα περισσότερο;

Απάντηση: Για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον «δουλευταρά», όπως τον αποκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι συνεργάτες του

Σαμαρά θα προτιμούσαν να είναι «ο Μάικλ» ο διάδοχος του Βενιζέλου, σε περίπτωση που μετά τις ευρωεκλογές τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Τώρα αν τον προτιμούν επειδή θεωρούν ότι με τον Χρυσοχοΐδη αρχηγό το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο εύκολο να συγχωνευθεί με τη Ν.Δ. για να φτιάξει ο Σαμαράς τη «Νέα Ελλάδα» δεν το ξέρω.
Πάντως οι πολύ κακές, βενιζελικές, γλώσσες του ΠΑΣΟΚ λένε ότι «δεν χρειάζεται ο Μιχάλης να γίνει αρχηγός για να πάει στη Ν.Δ., μπορεί να το κάνει και ως απλός βουλευτής»!

matrix24.gr

Original article: Κουίζ: Υπουργός “δουλευταράς” με …μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα