“Όλοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ”! – Το είπε ο Άδωνις…

“Όσο μειώνεται η ανάγκη μας για χρηματοδότηση τόσο απομακρυνόμαστε από την εποχή του μνημονίου” τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Μπορεί κάποιος να θέλει να αμφισβητήσει την επιτυχία της χώρας. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης καταλαβαίνει ότι η χώρα επιτυγχάνει” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι έχουμε το μισό χρέος

εξαιτίας του μνημονίου:

“Το χρέος μειώθηκε δεν ανέβηκε. Το ελληνικό χρέος τη μέρα που έπεσε ο Καραμανλής από την εξουσία ήταν 303 δισ ευρώ , τη μέρα που μπήκαμε στο μνημόνιο ήταν 350 δισ, σήμερα είναι 324 δισ και με το ρυθμό που ανέβαινε το χρέος μας σήμερα θα ήταν περίπου στα 600 δις . Άρα αυτή τη στιγμή έχουμε το μισό χρέος εξαιτίας του μνημονίου από αυτό που θα είχαμε εάν δεν είχε έρθει η εποχή του μνημονίου”.

Αναφερόμενος στις ευθύνες του παρελθόντος, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι “όλοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ του 2009 έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Ευρωζώνη σημαίνει παντοτινή επιτήρηση, αλλιώς ευρώ δεν έχει” συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ωστόσο πως ελληνική κυβέρνηση θέλει να φύγει η τρόικα.

“Θέλουμε να φύγει η τρόικα. Κατά τη δική μου γνώμη μέσα στο 2014 εφόσον βρεθεί λύση στο ζήτημα του χρέους, η τρόικα με τον τρόπο που την έχουμε γνωρίσει θα έχει τελειώσει. Δεν θα έχει πια η τρόικα αποφασιστική αρμοδιότητα στην ελληνική οικονομία. Θα έχουμε πολύ μεγαλύτερο βαθμό ανεξάρτητης πολιτικής”, είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ENIKOS.GR

Original article: “Όλοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ”! – Το είπε ο Άδωνις….

Keywords
Τυχαία Θέματα