ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Δεν υπάρχει καμία εντολή από την κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις των συνδιαλέξεων των κ. Τσίπρα και Σκουρλέτη» δήλωσε κατηγορηματικά στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Στις καταγγελίες του ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι είναι θύμα υποκλοπών επέμεινε νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο τέλος της ομιλίας μου στη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας… Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχες και στα δυο τηλεφωνά μου, στα γραφεια μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δημοσιογράφους» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

«Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω το συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές. Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται το θέμα των παρακολουθήσεων… Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης τα λεγόμενα βαλιτσάκια» επισήμανε.

«Παρακολουθούνται από ερασιτέχνες στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Τους παρακολουθούν ερασιτέχνες, να ψάξει την Αριστερή Πρωτοβουλία για τις παρακολουθήσεις ο κ. Σκουρλέτης» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
«Οι νέες τεχνολογίες δίνουν τεράστιες δυνατότητες… εγώ μιλώ στο τηλέφωνο σα να μιλάω στο μπαλκόνι. (…) αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Όλοι παρακολουθούν όλους. Αυτή είναι η απάντηση της λογικής και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από τη λογική» σημείωσε.

Βούλτεψη: «Αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση

Αντίδραση της κυβερνητικού εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, προκάλεσαν τα όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων συνομιλιών των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η κ. Βούλτεψη αναφέρει: «Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού. Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας. Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπόψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει το λόγο».

Κικίλιας: Θα καλέσω τον κ. Σκουρλέτη για τις παρακολουθήσεις

«Είναι αδιανόητο στη δημοκρατία μας να λειτουργούν παράλληλα ή παράπλευρα συστήματα. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου αυτές τις ημέρες που είμαι στο υπουργείο. Θα καλέσω τον κ. Σκουρλέτη αν έχει κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε να με ενημερώσει», υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στις αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στην ομιλία του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων των κινητών μελών του κόμματος της αριστεράς.

Original article: ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα