ΚΚΕ: Η Μέρκελ ήρθε για να προωθήσει τα γερμανικά συμφέροντα – Βολές σε κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ

Για ενίσχυση του πανηγυρικού κλίματος ότι «οι θυσίες πιάνουν τόπο» αξιοποιεί η κυβέρνηση την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου εκτιμά ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να πει στο λαό την ουσία, την αλήθεια: Για την ΕΕ, που από τη γέννησή της ήταν μια αντιδραστική συμμαχία καπιταλιστικών κρατών με περισσότερο και λιγότερο ισχυρές χώρες και σήμερα αυτή η ψαλίδα ανοίγει ακόμη περισσότερο υπέρ της Γερμανίας», ανέφερε στο πλαίσιο ομιλίας του στην Κέρκυρα.

«Για

το τι σημαίνει έξοδος στις αγορές, που είτε γίνει τώρα, όπως λέει η κυβέρνηση, είτε λίγο αργότερα, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ένα κουρεματάκι του χρέους, αυτά τα δανεικά θα τα πληρώσει ο λαός και τα παιδιά του», ανέφερε σχολιάζοντας και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η επίσκεψη της Μέρκελ έχει στόχο να στηρίξει τη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής, να προωθήσει τις μπίζνες των γερμανικών ομίλων, είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι τη Μέρκελ δεν την καλωσορίζει μόνο ο Σαμαράς και η κυβέρνηση, αλλά το κεφάλαιο της χώρας.

Original article: ΚΚΕ: Η Μέρκελ ήρθε για να προωθήσει τα γερμανικά συμφέροντα – Βολές σε κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα