Χίλια άτομα στις διαδηλώσεις για τη Μέρκελ! Δε φταίει η βροχή…

Περίπου 1.000 άτομα συμμετείχαν στις διαδηλώσεις στο Κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Η μικρή συμμετοχή,

παρά μάλιστα και το κάλεσμα που είχε κάβνει στο λαό της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΔΕΔΥ και άλλες οργανώσεις συνδικαλιστών και φορέων, δείχνει ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ τη συμφωνία του λαού με την πολιτική Μέρκελ αλλά ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

Δε φταλίει για τη μεγάλη αποτυχία των συγκεντρώσεων η βροχή…

Κλειστή παραμένει η Σταδίου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε διάφορα σημεία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ρ.ΔΟΥΡΟΥ

Έχουμε κρίση δημοκρατίας καταγγέλλει η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου από την Πλατεία Κλαυθμώνος όπου συμμετέχει στο συλλαλητήριο κατά της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ.

«Κοντά στην κρίση χρέους έχουμε και την κρίση δημοκρατίας δεν είναι αυτονόητο λοιπόν ότι περπατάς ελεύθερα στα πεζοδρόμια επειδή έρχεται μια Ευρωπαία ηγέτης»

Πρόσθεσε δε ότι αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο σε όσους είναι άνεργοι και σε όσους τρέφουν ψευδείς ελπίδες από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Τα ιδεώδη της Ε.Ε. δοκιμάζονται τόσο στο επίπεδο της οικονομίας όσο και της δημοκρατίας υπογράμμισε η κ. Δούρου.

«Αυτό που είναι παράδοξο και συνάμα τραγικό για τους ανέργους της πατρίδας μας είναι ότι η κ. Μέρκελ επιλέγει να γίνει από εκφραστή πολιτικών λιτότητας, εκφραστής των ψευδών πολιτικών του κ. Σαμαρά και της παροχολογίας.

Original article: Χίλια άτομα στις διαδηλώσεις για τη Μέρκελ! Δε φταίει η βροχή….

Keywords
Τυχαία Θέματα