Καταργεί 12 συμβούλους του υπ. Εργασίας ο Γ. Βρούτσης

17:10 6/9/2012 - Πηγή: BankWars

Στην κατάργηση 12 συμβούλων – ειδικών επιστημόνων από το γραφείο του υπουργού Εργασίας προχώρησε με απόφασή του ο Γ. Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, με την απόφασή του ο υπουργός προχωράει στην κατάργηση συνολικά 12 θέσεων με αποτέλεσμα -όπως εκτιμά το υπουργείο- να υπάρχει δημοσιονομική ωφέλεια της τάξης των 400.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η κίνηση αυτή εντάσσεται στην επιδίωξη της κυβέρνησης να περιορίσει το κόστος λειτουργίας στο δημόσιο τομέα.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η απόφαση του κ. Βρούτση για μεταστέγαση των υπηρεσιών

του υπουργείου Εργασίας σε ένα κτίριο η οποία όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

σχετικά άρθραΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βαδίζει στο δρόμο της υποταγής στα συμφέροντα των δανειστώνΓιούνκερ: Πρώτα αποτελέσματα και μετά ελαφρύνσειςΒενιζέλος σε Γιούνκερ: Η παράταση χρόνου δεν προϋποθέτει περισσότερα χρήματαΚΚΕ: Προκλητικές οι δηλώσεις των Αντώνη Σαμαρά και Ζαν Κλοντ ΓιούνκερΟ Juncker στο ΜαξίμουΗ κυβέρνηση μελετά ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνειαΑδ. Γεωργιάδης: Οι τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!Στουρνάρας: «Να μείνουμε ζωντανοί, κάτω από την ομπρέλα»ΣΥΡΙΖΑ: Η επιμήκυνση του μνημονίου ισοδυναμεί με παράταση της ύφεσηςΔ.Στρατούλης: “Για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα”
Keywords
Τυχαία Θέματα