Καραμανλής και Τασούλας στην υπό κατασκευή ΜΕΘ στο «Σωτηρία»

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» και την υπό κατασκευή πτέρυγα ΜΕΘ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Μαζί τους ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Τιμολέων Κατσίπος και ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης.

Οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης σε μέγεθος μονάδας ΜΕΘ σε νοσοκομείο στη χώρα μας, δυναμικότητας 50 κλινών, έγιναν με γρήγορους ρυθμούς και

βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο. Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίησή του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία.

«Η δωρεά από τη Βουλή 8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κατασκευαστούν 50 κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία αποτελεί σημαντική στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας σε μια περίοδο που κάθε κλίνη είναι πολύτιμη» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα ανακουφίσει το ΕΣΥ σε μια κρίσιμη περίοδο πανδημίας, το οποίο αποπερατώνεται σε χρόνο-ρεκόρ, χάρις στις προσπάθειες και την αυταπάρνηση των εργαζομένων της ΚτΥπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα