ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ …ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

22:26 8/1/2013 - Πηγή: BankWars

Τέσσερις κάλπες με τα ονόματα Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου και Παπαδήμος θα στηθούν στις 16 ή στις 17 Ιανουαρίου στη Βουλή, προκειμένου οι 300 να αποφασίσουν σε μυστική ψηφοφορία ποιός ή

ποιοί θα παραπεμφθούν σε προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Τα ονόματα Παπανδρέου και Παπαδήμος προστέθηκαν επειδή περιλαμβάνονται στην πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Π. Καμμένου, την οποία θα στηρίξει και η Χρυσή Αυγή.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε στην Βουλή ότι «η Χρυσή Αυγή θα φροντίσει να παραπεμφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο, σε προανακριτική. Ολοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα υπογράψουν την πρόταση παραπομπής».

Για τον κ. Παπανδρέου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν στο κείμενό τους ότι «είναι δεδομένο, ακόμη, ότι ο τότε Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου γνώριζε και κατηύθηνε τις πράξεις των δύο προαναφερθέντων Υπουργών και τούτο, διότι κατ’ αρχήν, είναι βέβαιον, ότι είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη του επίμαχου ηλεκτρονικού αρχείου, μια και είχαν μεσολαβήσει Υπηρεσίες Πληροφοριών, Γαλλικό και Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών και διπλωμάτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα