Η Ρούμπι αποκαλύπτει τις παρτούζες του Μπερλουσκόνι

Η εφημερίδα Il Fatto Quotidiano δημοσιεύει την αποκαλυπτική κατάθεση της Καρίμα, γνωστής ως “Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα”, η οποία μιλάει για τις ερωτικές περιπτύξεις του Μπερλουσκόνι τον Φεβρουάριο του 2010 στην πολυτελή βίλα Άρκορε. Η Ρούμπι κλήθηκε μαζί με άλλες νεαρές γυναίκες για να παραβρεθούν σε ένα από τα «κομψά δείπνα», που ισχυρίζεται ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός ότι διοργάνωνε.

Στην κατάθεσή της λέει: «Μετά το φαγητό πήγαμε όλοι σε μία αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε το μπούνγκα-μπούνγκα. Ήμουν ήσυχη γιατί ο Λέλε Μόρα με είχε διαβεβαιώσει ότι

δε θα συμμετείχα σε τίποτα που να έχει σχέση με σεξουαλική επαφή. Στο μπούνγκα-μπούνγκα υπήρχαν γυναίκες που ήταν εντελώς γυμνές και κάποιες (Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, Μάρα Καρφάνια, Αίντα Γιέσπικα, Μπελέν Ροντρίγκεζ, Μπάρμπαρα Φατζόλι και άλλες που δε θυμάμαι) αυνανίζονταν και άλλες χάιδευαν η μία την άλλη. Ο Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένος κομψά, με σακάκι και γραβάτα κι ήταν ο μοναδικός άνδρας που συμμετείχε. Κάποια στιγμή τον θυμάμαι να γλείφει τα γεννητικά όργανα της Σάρα Τομάζι»

Η Ρούμπι, σύμφωνα με όσα είπε στον εισαγγελέα, δε συμμετείχε στο πάρτι, αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει: «Ημουν περίεργη και σηκώθηκα λίγο αργότερα για να δω τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο Μπερλουσκόνι, η Μπελέν Ροντρίγκεζ, η Νικόλ Μινέτι και η Μπάρμπαρα Φατζόλι. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, έτσι την άνοιξα λίγο και είδα την Νικόλ Μινέτι να του κάνει στοματικό έρωτα, ενώ εκείνος φιλούσε στα γεννητικά όργανα την Μπελέν Ροντρίγκεζ και η Μπάρμπαρα Φατζόλι χόρευε γυμνή».

Η τηλεπερσόνα Μπελέν Ροντρίγκεζ, έσπευσε να διαψεύσει όσα ισχυρίζεται η Ρούμπι λέγοντας σε ανακοίνωση ότι ουδέποτε συμμετείχε σε ανάλογα πάρτι και τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Original article: Η Ρούμπι αποκαλύπτει τις παρτούζες του Μπερλουσκόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα