Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος είναι εφικτή

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος είναι εφικτή … μέχρι το Εurogroup της 7ης Απριλίου, υπό την προϋπόθεση ότι μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια, ώστε να επιστρέψουν οι επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, επισημαίνουν κοινοτικές πηγές, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

Ιστορικοί δεσμοί συνδέουν την Ελλάδα

και τη Γεωργία…ανέφερε

ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον ομόλογό του από τη Γεωργία Γκιόργκι Κβιρικασβίλι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αισιόδοξα νέα από την Γερμανία όχι από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων αλλά του τουρισμού …καθως εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση 70% σε Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα.

Κριτική Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..Με τον πρόεδρο της NΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει οτι η χώρα βρίσκεται σε κατήφορο και η κυβέρνηση πατάει γκάζι

Έρχονται πρόστιμα… έως 5.000 ευρώ από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μη έκδοση αποδείξεων σε κατηγορίες επιχειρήσεων που θα προσδιοριστούν με αποφάσεις της.

Μήνυμα πως η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας ισχύει, είναι μακρόχρονη και δεν αφορά μόνο στον τομέα της μετανάστευσης, έστειλε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Βρίσκεις πιο εύκολα δουλειά παίζοντας ποδόσφαιρο με φίλους, παρά στέλνοντας βιογραφικά…δηλώνει ο ιταλός υπουργός Εργασίας Τζουλιάνο Πολέτι και αυτό οφείλεται στο ότι «η σχέση εργασίας είναι πρώτα απ΄όλα μια σχέση εμπιστοσύνης».

Πολύ μεγάλη πτώση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, που άγγιξε το 73%, από το 2004 μέχρι το 2016…. καταγράφει έρευνα της Deloitte, εξετάζοντας τις τάσεις στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και τις προτιμήσεις των Ελλήνων σχετικά με την επιλογή του νέου τους αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα