ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Η κυβέρνηση δεν πέφτει – “Σεισμός” δεν έγινε – Όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι

Eάν και εφόσον επιβεβαιωθούν στα ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αυτά που έδωσαν τα exit polls, αργά τη νύχτα, ΟΛΑ τα κόμματα θα βγουν και θα μας πουν πως είναι ευχαριστημένα. Η δε κυβέρνηση, μιά χαρά!

- ΑΝ και εφόσον ΝΔ+ΠΑΣΟΚ πετύχουν άθροισμα μεγαλύτερο του ΣΥΡΙΖΑ και η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

δεν ξεπερνά τις 4 μονάδες, η μεν ΝΔ θα δηλώσει πως …πήρε το μήνυμα και η προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας θα συνεχιστεί, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα δηλώσει …ευτυχισμένο, καθώς όλοι – ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – το είχαν καταδικάσει και τελικά επέζησε με αξιοπρεπέστατο ποσοστό.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, θα μιλήσει για νίκη, αρχή μιας πορείας που …σύντομα θα οδηγήσει σε αλλαγή της κυβέρνησης.

- Το ΚΚΕ θα πει τα συνηθισμένα περί ενίσχυσης του …αντομονοπωλιακού μετώπου και των αγώνων.

- Το ΠΟΤΑΜΙ θα πει ευχαριστώ που από το τίποτα τσίμπησε αυτό το ποσοστό.

- Οι ΑΝΕΛ θα πουν πως ο λαός τους δικαίωσε και θα …αθροίσουν τα ποσοστά των ‘αντιμνημονιακών” κομμάτων, ώστε …όλα μαζί να σκίσουν το Μνημόνιο προσεχώς.

- Η Χρυσή Αυγή θα δηλώσει νικήτρια και μάλιστα αν πετύχει διψήφιο ποσοστό θα …ανάψει δαυλούς.

- Η ΔΗΜΑΡ, κάτι πρέπει να πει, αλλά τι; Ίσως κάποιος να της πει πως δεν μπορεί να είσαι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ και με τον ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ….

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει διαφορά με τη ΝΔ κάτω από 3-3,5%, απλά θα επιβεβαιώσειπως δεν έχει …ρεύμα για την εξουσία και πολλά πρέπει να αλλάξει τόσο στη ρητορική του, όσο και στον βερμπαλισμό ορισμένων στελεχών του.

Original article: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Η κυβέρνηση δεν πέφτει – “Σεισμός” δεν έγινε – Όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα