Η Χρυσή Αυγή “καίει” το σενάριο της ψήφισης Προέδρου

Δεν τίθεται θέμα να ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέει σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή, που σχολιάζει ως γελοία τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Το πιο …προχωρημένο πρωτοσέλιδο

Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σχετικά με την ψήφο της Χρυσής Αυγής, όπως διατυπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1:

- “Πολλά θα δούμε στις επόμενες μέρες”, είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Στρατούλης. Θεωρεί ότι το πρωτοσέλιδο μπορεί και να παίζει ρόλο “πίεσης” σε ανεξάρτητους και βουλευτές ΔΗΜΑΡ – ΑΝΕΛ να ψηφίσουν Πρόεδρο, ώστε να μην βγει το “180” με τις ψήφους της ΧΑ.

– “Δεν υπάρχει καμία συννενόηση με τη ΧΑ”, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ.Μιχελάκης, αλλά διερωτήθηκε,“πως γίνεται όταν οι ψήφοι της ΧΑ συναθροίζονται με το “παρών” να είναι… καλοί και όταν συναθροιστούν με το ναι στον Πρόεδρο να είναι …κακοί;”.

– Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτσούκος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν βρέθηκε όύτε σε ψηφοφορίες στη Βουλή επί νομοσχεδίων, ούτε στις πλατείες με τους φασίστες της ΧΑ”.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ …ΚΟΥΦΟ:

Keywords
Τυχαία Θέματα