Από τον σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» άκουσε κάλαντα ο Α. Σαμαράς

Ο σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, η μπάντα της Ελληνικής αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και πρόσκοποι από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μαξίμου για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και την σύζυγό του.

Την αρχή έκανε ο σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» του δήμου Ευρώτα Λακωνίας, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να εύχεται σε όλους «Χρόνια Πολλά». Στην συνέχεια, η υπεύθυνη του συλλόγου πρόσφερε στον κ. Σαμαρά

το βραβείο «Λιόπετρα», που είναι χαρακτηριστικό της Μάνης, καθώς πρόκειται για ένα κλαδί ελιάς πάνω σε μια πέτρα.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα τόσο από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής, αλλά και από προσκόπους και συγκεκριμένα από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

Ο Αντώνης Σαμαράς άκουσε τα κάλαντα με μια μικρή καθυστέρηση καθώς, όπως ο ίδιος ανέφερε στους δημοσιογράφους, μιλούσε με τον πρωθυπουργό της Κίνας.

«Μου είπε να μεταφέρω στον ελληνικό λαό τις ευχές του» είπε ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία έγινε συζήτηση για την επένδυση της Cosco και το ενδιαφέρον των Κινέζων για την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα