Η ΑΕΚ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ – Έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ από τον Γιαννούλη καταδικάζοντάς την ουσιαστικά σε υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική.

Η ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο άφησε την ιστορική ομάδα καθηλωμένη στους 30 βαθμούς,

κι ενώ εκκρεμεί η τύχη του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η Ένωση ξεκίνησε πολύ δυνατά για να μη δώσει την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να της δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις και κατόρθωσε, σχετικά εύκολα, να κρατά μακριά από την εστία της τους κινδύνους.

Οι παίκτες του Δέλλα προσπάθησαν να κάνουν και παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πάντως κι έτσι το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο καλές στιγμές στο 30΄ και το 35΄, με τον Πετρόπουλο να πλασάρει πάνω από το δοκάρι στην πρώτη εξ αυτών και τον Βλάχο να σουτάρει ελάχιστα άουτ στη δεύτερη, ενώ ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική ευκαιρία του στο 38΄,όταν η προσπάθεια του Μπρίτο αποκρούστηκε από τον Αραμπατζή.

Στο 51΄ οι γηπεδούχοι είχαν σπάνια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν στην «τρύπα» του Σουμπίνιο ο Ναπολεόνι βγήκε απέναντι στον Αραμπατζή, που γλίτωσε την ομάδα του αποκρούοντας το πλασέ του Ιταλού επιθετικού.

Πριν από τον αγώνα επικράτησε ένταση στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν οπαδοί της ΑΕΚ, που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έβαλαν φωτιές σε κάδους, κλείνοντας τη Λ. Δεκελείας.

Τελικά, έπειτα από διαβουλεύσεις της αντιπροσωπείας των οπαδών με την Αστυνομία και τη διοίκηση του Ατρομήτου κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο.

ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα