Η Cytamobile-Vodafone μέγας χορηγός του Hack Cyprus

Το Ηack Cyprus 2013, μια μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία και τις startups, θα λάβει χώρα στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα στις 4-8 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που φέρει τα χαρακτηριστικά ενός τεχνολογικού φεστιβάλ στα πρότυπα του εξωτερικού διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στοχεύει στην στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και της τεχνολογικής καινοτομίας στην Μεγαλόνησο.

Ως μέγας χορηγός

της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η εταιρία Cytamobile- Vodafone, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την στήριξη ενεργειών που σχετίζονται με την τεχνολογία, τους νέους και την καινοτομία.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της εταιρείας ως μέγα χορηγού στην εκδήλωση σηματοδοτεί την εγκαθίδρυση μιας μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ Cyta και Cypriot Enterprise Link, με ορίζοντα το 2014.

Εισητήρια εισόδου για το Hack Cyprus είναι ακόμα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Hack Cyprus.

Το πρόγραμμα του Hack Cyprus έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Youth Day – 5 Σεπτεμβρίου 2013

Παιδιά γυμνασίου και λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν τιςγλώσσες προγραμματισμού, τη μηχανική και τη ρομποτική.

Hackathon – 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα Hackathon με πολλούς συμμετέχοντες, έτοιμο να βραβεύσει τις καλύτερες μετά από ένα 48ωρο μαραθώνιο κώδικα ιδέες.

Insights Day – 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ναυαρχίδα του φεστιβάλ είναι το Insights Day, μία ημερίδα αφιερωμένη στην τεχνολογία και τις πετυχημένες startups, με διεθνούς φήμης ομιλητές που θα ταξιδεύσουν στην Κύπρο για να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις με τους συμμετέχοντες.

Τη διοργάνωση στηρίζει ένας μεγάλος αριθμός οργανισμών που ανήκουν στην παγκόσμια και τοπική τεχνολογική σκηνή όπως η Yahoo!, η AMAZON, η PeoplePerHour και το OneFineStay, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και η Cocoon Creations.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το hackcyprus.com.

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα