Η Cyta Ελλάδας μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία – Συνεργασία με τη Vodafone

Την είσοδό της στην αγορά κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με τη Vodafone ανακοίνωσε η Cyta Ελλάδας, στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Παρτσαλίδης, η επέκταση στην ελληνική αγορά υπήρξε φυσιολογική εξέλιξη και πρόκληση ανάπτυξης, με την εταιρεία να έχει σήμερα μετατραπεί σε 4 play πάροχο, προσφέροντας

υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και οπτικοακουστικού περιεχομένου.

«Ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει καινοτόμες υπηρεσίες σύγκλισης και όπου και να βρίσκεται διαθέτει πρόσβαση στο σταθερό του τηλέφωνο. Προσφέρουμε υπηρεσίες σύγκλισης με χαμηλό κόστος», σημείωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Λιγνατίδης.

Το βασικό πάγιο που προσφέρει η Cyta κυμαίνεται από 9 έως 13 ευρώ και περιλαμβάνει 100 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά από συνδρομητές Cyta προς συνδρομητές Cyta. Επίσης, ο συνδρομητής μπορεί να προσθέσει προγράμματα επιπρόσθετου χρόνου ομιλίας, δεδομένων ή μηνυμάτων προς 5 ευρώ. Το βήμα χρέωσης των υπηρεσιών είναι ανά λεπτό.

Η εταιρεία έχει επενδύσει, έως σήμερα σε υποδομές στην Ελλάδα 200 εκατ. ευρώ και διαθέτει 315.000 συνδρομητές.

Τέλος, η διοίκηση της εταιρείας σημείωσε ότι ο κύκλος εργασιών κινείται σταθεροποιητικά και προέβλεψε ότι τα έσοδα, λόγω της κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθούν, με το EBITDA να είναι θετικό, ενώ για το 2015 εκτιμά ότι θα καταγραφεί οριακό θετικό αποτέλεσμα και αυξημένα EBITDA.

Keywords
Αναζητήσεις
cyta στην ζακυνθο εχει συνδρομητες, συτα. κινητη. τηλ. για. συνεργασία
Τυχαία Θέματα