Γ. Καμίνης: Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (video)

“Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής”, δήλωσε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στη Web-TV του Αθηναϊκού Πρακτορείου, την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Καμίνης την Τετάρτη υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει «αντιμνημονιακά το μάτι στη Χρυσή Αυγή και την ίδια ώρα κλείνει το άλλο μάτι στους μετανάστες». Στο μεταξύ, βολές κατά της αξιωματικής

αντιπολίτευσης εξαπολύει η ΔΗΜΑΡ.

«Απευθυνόμαστε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ευθαρσώς, αλλά με μια διαφορά σε σχέση με άλλους, δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά, απευθυνόμαστε παραμένοντας πιστοί στις θέσεις και τις αρχές μας. Προσπαθούμε να φέρουμε τους ψηφοφόρους σε μας, να πιστέψουν σε μας και όχι εμείς να προσχωρούμε σε θέσεις αντιπάλων προκειμένου να αλιεύσουμε κάποιους ψηφοφόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθύνοντας κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους όλων των πολιτικών χώρων, ακόμη και της ΧΑ, ο Γιώργος Καμίνης, σημείωσε ότι καλεί τους συγκεκριμένους να δουν «ποιος έχει παλέψει για τα συμφέροντα της πόλης, ποιοι ανοίγουν μια προοπτική για την Αθήνα». Όπως είπε, τους καλεί «να έρθουν αυτοί στις θέσεις τις δικές μας, διότι δεν θα προσχωρήσουμε εμείς στις θέσεις της Χρυσής Αυγής».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του ο δήμαρχος Αθηναίων, μετά και την ανακοίνωση στήριξής από το κυβερνών κόμμα της ΝΔ. Υπενθυμίζει ότι πριν τη δήλωση Κεδίκογλου, είχε ήδη από τον πρώτο γύρο την υποστήριξη 18 διαφορετικών κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών. «Μια υποψηφιότητα χαρακτηρίζεται κομματική ή όχι, ανάλογα με τις δεσμεύσεις που έχει ένας υποψήφιος απέναντι σε ένα κόμμα. Εγώ δεν δεσμεύθηκα για τίποτα και απέναντι στον οποιοδήποτε», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σε ό,τι αφορά το έργο του, σημείωσε ότι κατά την πρώτη θητεία κατάφερε να «νοικοκυρέψει τον δήμο» και στην επόμενη θητεία, σκοπεύει να «νοικοκυρέψει την πόλη».

Τέλος, σε ερώτηση για τη σχέση που θα έχει με τον ή την περιφερειάρχη που θα εκλεγεί σε περίπτωση που επανεκλεγεί και ο ίδιος, απάντησε ότι έχει ήδη συνεργασθεί πάρα πολύ καλά με τον Γ. Σγουρό και «δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξω τις πεποιθήσεις μου και τις απόψεις μου στο θέμα αυτό».

Original article: Γ. Καμίνης: Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (video).

Keywords
Τυχαία Θέματα